Ca sa ii citam pe prietenii nostri de la Apropo Tv, in acest interviu vorbim despre Grecia așa cum ne place tuturor: bio și extravirgină.
La Next Level, rubrica susținută de Banca Transilvania, am vorbit cu Andi Moisescu despre cum se face uleiul nostru bun, extravirgin, bio si despre celelalte bunatati din Camara noastra Greceasca.
Povestea Camarii Grecesti e povestea familiei noastre. Mihalis venea in Romania cu uleiul de masline, iar eu, Andreea Elena (Eleni pentru prietenii greci :)) organizam ateliere de gatit raw-vegan. Ne-am intalnit la un targ si am ramas impreuna. Cum am intrat in vorba si despre afacerea lui, am aflat ca nu avea site si nici plan de marketing. Am zis ca nu se poate asa ceva pentru ca produsele sunt prea faine sa nu stie oamenii de ele. Si uite asa am pus repede pe picioare un mic site si o pagina de Facebook si de acolo a inceput totul. Noua ani mai tarziu, avem aproape 2000 de prieteni in toata Romania (si in cateva tari din afara) si facem tot posibilul sa le aducem cele mai bune produse grecesti, alese pe spranceana.
Recunoscatori si foarte incantati sa fi fost in cel mai frumos studio pe care l-am vazut vreodata, cu unul dintre cei mai faini oameni de televiziune.
La final, concluzia e exact cum suntem noi :) Asa ca va incurajam sa il vedeti pe tot.